Cămin de bătrâni în flăcări

Luni, 25 Iunie 2018Arad

Camin de batrani in flacari | imaginea 1 Vineri, 22 iunie a.c., Detașamentul de Pompieri Ineu a intervenit cu 3 autospeciale la stingerea unui incendiu izbucnit la un cămin de bătrâni din localitatea Pâncota.

În spirjin s-au deplasat o autospecială de la Garda de intervenție nr. 2 Chișineu Criș, SVSU Pancota cu 1 autospeciala de stingere și Detașamentul de Pompieri Arad cu autospeciala SMURD TIM.

Totodată la fața locului s-a deplasat și grupa operativă a ISU Arad. În total au intervenit pentru lichidarea incendiului 3 ofițeri, 15 subofiteri și 5 voluntari. În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta cu violență la acoperiș, existând riscul de propagare la toată construcția dar și la alte construcții învecinate.

Incendiul a fost stins după aproximativ 90 minute de intervenție. Cauza probabilă care a generat incendiul a fost un "scurt circuit electric provocat de un cablu electric care prezenta defecțiuni sau era subdimensionat".

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.