Orice viață merită salvată, cu orice risc!

Joi, 08 Noiembrie 2018Argeș
Sursa Foto: ISU Argeș

Orice viata merita salvata  cu orice risc | imaginea 1 Pompierii, acești adevărați eroi ai zilelor noastre, nu fac diferența între viața unui om și cea a unui animal, ci acționează întotdeauna atunci când cineva are nevoie urgentă de ajutorul lor.

Așa s-a întâmplat și luni, 5 noiemrbie a.c., când, un apel disperat la 112 anunța faptul că, în Pitești, un cățel a căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 12 m, cu diametrul de 60 cm, în care se află și apă.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, cu echipamente specifice pentru salvarea din medii ostile.

După crearea condițiilor optime și de siguranță, unul dintre pompieri, echipat cu aparat de respirat, a coborât în fântână și a extras cățelul care, deși era rănit și epuizat, era în viață. Acesta a fost preluat de către stăpâni, care l-au îngrijit și le-au mulțumit pompierilor pentru efortul depus.

Nimic nu se compară cu satisfacția salvării unei vieți, fie ea și de necuvântătoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.