Și viața lor contează!

Joi, 08 Noiembrie 2018Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Si viata lor conteaza | imaginea 1 Nu puține sunt cazurile în care pompierii acționează pentru a acorda primul ajutor animalelor surprinse în incendii sau în alte medii ostile. Unele dintre ele au fost readuse la viață prin eforturi susținute. De ce? Pentru că le pasă și pentru că viața acestora are însemnătate!

Final fericit a avut și intervenția de sâmbătă, 3 noiembrie a.c., a echipajului de pompieri din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, care a acționat pentru salvarea unui vițel, căzut într-o fântână, cu adâncimea de circa 8 m, în satul Tăureni, comuna Feliceni.

Pompierii militari au reușit să extragă vițelul (de aproximativ 400 kg) cu ajutorul unui ham și a cordițelor de salvare din dotarea autospecialei, precum și a unui utilaj pus la dispoziție de Primăria localității, cu care s-a excavat pământul de lângă fântână. Felicitări tuturor celor implicați în operațiunea de salvare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.