Pompieri şi voluntari arădeni salvează o casă într-un incendiu

Luni, 18 Februarie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Pompieri si voluntari aradeni salveaza o casa intr un incendiu | imaginea 1 Duminică, 10 februarie, a.c., a fost anunțat un incendiu la 112 de către proprietarul casei. Ardea garajul din curte, din fericire fără mașină, dar foarte aproape de casă.

Au fost imediat alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Ineu, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, 6 subofiţeri și SVSU CERMEI cu o autospecială de stingere și 4 voluntari. Când au ajuns voluntarii, garajul ardea în totalitate, violent, și incendiul era chiar lângă casă. Misiune dificilă și cu posibilitatea foarte mare sa ia foc şi casa.

Plutonier major Morar, plutonier adjutant Szasz și plutonier Katai mergeau spre casă, tocmai fiind ieşiţi din tura de serviciu. Au oprit imediat mașina și au trecut la intervenție. Cu ajutorul celor 4 voluntari au reușit sa limiteze extinderea incendiului până la sosirea echipajului de la Ineu care, după ce au evacuat două butelii din garaj, după o ora de intervenție au stins focul. Casa și celelalte anexe au fost salvate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.