Incendiu la o casă în comuna Tg. Trotuș

Miercuri, 13 Martie 2019Bacău
Sursa Foto: ISU Bacău

Incendiu la o casa in comuna Tg  Trotus | imaginea 1 În noaptea de joi spre vineri, 7-8 martie, a.c., la ora 00:20, militarii Detașamentului de Pompieri Onești au au fost solicitați să intervină în comuna Tg. Trotuș, sat Viișoara, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie, ce aparține unui bărbat în vârstă de 24 de ani.

Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă, încadrate cu nouă pompieri. Totodată, s-a luat măsura alertării Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Tg. Ocna, care a intervenit cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă, dar și a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Tg. Trotuș.

La sosirea la fața locului, salvatorii militari au constatat că incendiul se manifesta la o casă de locuit cu pereții din paiantă și acoperiș cu astereală din lemn și învelitoare din tablă și plăci de azbociment. La ora 02:10, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în cooperare cu cele două servicii voluntare.

De menționat este faptul că în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. Cauză probabilă a incendiului o constituie un coș, burlan de fum defect sau necurățat. În urma acestuia au ars bunuri din trei camere și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.