Incendiu puternic la Complexul de Agrement și Sport "Mureșul"

Marți, 19 Martie 2019Mureș
Sursa Foto: ISU Mureș

Incendiu puternic la Complexul de Agrement si Sport  Muresul | imaginea 1 În noaptea de sâmbătă spre duminică, 16-17 martie, a.c., Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a fost solicitat să intervină în incinta Complexului de Agrement și Sport ,,Mureșul,, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la terasa unui restaurant.

S-a intervenit cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, intervenția fiind una dificilă deoarece, în momentul ajungerii la locul intervenției, incendiul cuprinsese întreaga clădire, cu o suprafață de aproximativ 200 mp, împreună cu terasa, construită din lemn, iar alimentarea cu gaz nu a putut fi oprită, aceasta alimentând incendiul și îngreunând operațiunile de localizare și stingere, existând totodată și pericolul unei explozii. În paralel au fost create dispozitive de protecție a clădirilor învecinate. După 5 ore de luptă cu focul s-a reușit lichidarea ultimelor focare ale incendiului.

Din fericire, nu au existat victime, iar incendiul nu s-a propagat la celelalte clădiri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.