Casă din municipiul Tulcea în flăcări

Joi, 11 Aprilie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Casa din municipiul Tulcea in flacari | imaginea 1 Pompierii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă în municipiul Tulcea. 15 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD au răspuns apelului.

În momentul în care au ajuns salvatorii, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă. Celelalte case erau la distanță foarte mică și exista riscul propagării cu ușurință a incendiului. Din focar au fost scoase la timp 4 butelii GPL. În casă și anexă erau depozitate materiale combustibile, care au favorizat propagarea incendiului. O vecină a avut nevoie de asistență medicală, în urma unui atac de panică. Din fericire, nu au existat alte victime în urma incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.