Iepurașul salvat de pe acoperiş

Marți, 30 Aprilie 2019Cluj
Sursa Foto: ISU Cluj

Iepurasul salvat de pe acoperis | imaginea 1 Pompierii clujeni au avut de curând o intervenție mai inedită: au fost chemați pentru a salva un iepuraș, rămas pe acoperișul unui balcon, situat la etajul patru al unui bloc de locuințe.

Zglobiul, curios din fire, a ajuns pe acoperișul balustradei balconului și nu a mai putut reveni înăuntru. Vecinii din blocul alăturat au observat iepurașul aflat la ananghie și-au anunțat imediat pompierii. S-au deplasat cu o autoscară până la locul cu pricina, au ridicat platforma până la nivelul patru al blocului de locuințe, unde iepurașul aștepta ghemuit să fie salvat. Odată ce a simțit pompierul aproape, s-a lăsat luat în brațe și-a coborât alături de pompier în platforma autoscării.

Pompierii militari se bucură că au reușit să ajungă la timp la iepuraș și speră să aducă și de acum înainte cât mai multă veselie.

Iepurasul salvat de pe acoperis | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.