Incendiu la o casă de locuit

Vineri, 19 Aprilie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Incendiu la o casa de locuit | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit din municipiul Satu Mare.

Evenimentul a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 09:55. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat, în cel mai scurt timp, incendiul care se manifesta la nivelul acoperișului. După aproximativ o oră și jumătate, salvatorii au reușit să lichideze focul.

Au ars structura din lemn a acoperișului pe o suprafață de circa 350 mp, aproximativ 200 bucăți ondulin bituminos și s-au degradat tavanele și pereții din 5 încăperi, mobilierul, geamuri și produse textile.

Cauza probabilă: efectul termic - burlan de fum neprotejat termic față de materiale combustibile. Nu au fost înregistrate victime.

Incendiu la o casa de locuit | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.