Incendiu la o hală din cadrul unei ferme avicole

Marți, 04 Iunie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Incendiu la o hala din cadrul unei ferme avicole | imaginea 1 În cursul nopţii de joi spre vineri, 31 mai, a.c., 9 pompieri militari de la Detaşamentul Deva, din cadrul ISU Hunedoara, au intervenit cu 3 autospeciale pentru a opri ofensiva unei arderi mocnite ce a afectat stratul de protecţie din paie, aflat pe podeaua halei, pe o suprafaţă de 350 mp.

În incintă se aflau 31.000 de pui. Din cauza fumului şi temperaturii ridicate au pierit 16.000 de pui de o zi.

Pompierii au reuşit să salveze 15.000 de pui şi să lichideze incendiul după mai bine de o oră de muncă. În incendiu a mai fost distrusă instalaţia de furajare şi adăpare din plastic pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri liniari şi s-au deteriorat parţial pereţii, uşa şi 3 geamuri.

După stingerea incendiului, pompierii au concluzionat că arderea mocnită a fost generată de o defecţiune electrică apărută la aparatul de încălzit al halei.

Incendiu la o hala din cadrul unei ferme avicole | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.