Intervenţii ale pompierilor sălăjeni în urma inundaţiilor

Sâmbătă, 01 Iunie 2019Salaj
Sursa Foto: ISU Salaj

Interventii ale pompierilor salajeni in urma inundatiilor | imaginea 1 Miercuri după-masă, 29 mai, a.c., Garda Hida a fost solicitată să intervină pentru a evacua o persoană care a fost surprinsă între două pâraie umflate, în apropierea localităţii Racâş. Pompierii au extras şi salvat persoana (un bărbat de aproximativ 84 de ani).

În urma fenomenelor meteorologice (averse de ploaie) din ultima perioadă, o un segment de circa 100 de metrii din drumul DJ 108 D, la ieşirea din localitate spre judeţul Maramureş, a fost inundat (pe care se circula cu mare dificultate). Cu ajutorul unui buldoexcavator a fost decolmatat şanţul şi s-a realizat un dig, iar pompierii din cadrul Gărzii Cehu Silvaniei au fost solicitaţi să intervină pentru a evacua apa de pe o porţiunea respectivă, şi au intervenit cu 2 motopompe.

Pompierii zălăuani au intervenit miercuri seara pentru a evacua apa cu ajutorul unei motopompe din demisolul unui imobil, din localitatea Panic.

Interventii ale pompierilor salajeni in urma inundatiilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.