Misiune comună pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundaţii din judeţul Mehedinţi

Duminică, 30 Iunie 2019Mehedinţi
Sursa Foto: ISU Mehedinţi

Misiune comuna pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundatii din judetul Mehedinti | imaginea 1 Misiune comună pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundaţii din localităţile Malovăţ şi 23 August din judeţul Mehedinţi. ISU Mehedinţi, împreună cu Crucea Roşie au desfăşurat marţi, 25 iunie, a.c., o acţiune de într-ajutorare a patru persoane care se află într-o locuinţă modulară, ca urmare a inundaţiilor produse în noaptea de duminică spre luni. De asemenea, au fost ajutate şi alte două persoane, a căror casă a fost afectată de inundaţii în localitatea 23 August.

Pompierii au acordat sprijin pentru transportul alimentelor neperisabile, al unor saci de dormit, dar şi al unui frigider donat de Crucea Roşie, în vederea păstrării alimentelor în bune condiţii de către persoanele afectate.

Pompierii şi Crucea Roşie s-au mobilizat şi, aşa cum ştiu de fiecare dată să ofere sprijin necondiţionat, au întins o mână de ajutor celor 4 persoane care locuiesc în condiţii grele, în locuinţa modulară, dar şi altor 2 persoane, tată şi fiu, care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor. Activitatea s-a desfăşurat în cadrul parteneriatului bazat pe principiul solidarităţii, încheiat între ISU Mehedinţi şi Crucea Roşie Filiala Mehedinţi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.