Două intervenţii la incendii, fără victime

Luni, 15 Iulie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Doua interventii la incendii  fara victime | imaginea 1 Marţi, 9 iulie, a.c., pe lângă misiunea de stingere a unui incendiu la un transformator în municipiul Adjud, pompierii vrânceni au mai intervenit pentru stingerea a două incendii.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au acționat pentru stingerea unui incendiu la o locuință din satul Dălhăuți, comuna Cârligele. La ajungerea forțelor de intervenție la fața locului, focul se manifesta generalizat la întreaga locuință de aproximativ 100 mp, construită din paiantă cu acoperiș din tablă. Casa a ars în totalitate, precum și bunurile aflate în interior. Cauza probabilă: fumatul în locuri neprotejate corespunzător. Salvatorii au fost încurajați de câțiva copiii din zonă care la sfârșitul intervenției au dorit să facă o fotografie cu eroii lor.

Cea de-a doua intervenție a fost în localitatea Țifești, unde din cauza unui aragaz defect au ars o locuință de aproximativ 50 mp și bunurile din două camere. Au acționat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu. Pompierii au lichidat incendiul în mai puțin de o oră limitând propagarea la vecinătăți.

Din fericire, în cele două misiuni, nu au fost înregistrate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.