Incendiu de proporţii la o hală industrială din sectorul 1 Bucureşti

Miercuri, 04 Septembrie 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu de proportii la o hala industriala din sectorul 1 Bucuresti | imaginea 1 În după-amiaza zilei de vineri, 30 august, a.c., un puternic incendiu a izbucnit la o hală, pe o suprafață de aproximativ 10.000 mp, din sectorul 1 al Capitalei.

Pentru stingerea incendiului ce se manifesta cu flacără violentă și degajări mari de fum, mai bine de 150 de pompieri cu 27 de autospeciale de stingere, patru autoscări, patru autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială CBRN, s-au luptat cu flăcările puternice preț de mai multe ore, până ce incendiul a fost localizat.

Intervenția promptă a condus la localizarea incendiului în limitele găsite. În momentul relatării, patru autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD, erau încă la locul intervenției pentru lichidarea ultimelor focare.

Felicitări tuturor pompierilor angrenați în misiune!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.