Incendiu la o gospodărie, propagat la furajele din gospodăria învecinată

Duminică, 08 Septembrie 2019Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Incendiu la o gospodarie  propagat la furajele din gospodaria invecinata | imaginea 1 Echipaje de pompieri de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina au intervenit în după-amiaza zilei de luni, 2 septembrie, a.c., în localitatea Negreni, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o gospodărie și propagat la furajele din gospodăria învecinată.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta cu violență la o casa de locuit, trei anexe gospodărești, două autoturisme și la furajele din gospodăria învecinată.

La fața locului au fost alocate, progresiv, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de primă intervenție și un echipaj SMURD, fiind angrenați în misiune peste 20 pompieri.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative pompierii au acționat mai bine de patru ore.

Au ars bunurile din două camere de locuit, trei anexe gospodărești și bunurile depozitate în acestea, aproximativ 6 tone de cereale, un autoturism și circa 30 la sută din cel de-al doilea și aproximativ trei tone de furaje din gospodăria vecină.

Cauza probabilă a incendiului a fost un foc deschis lăsat nesupravegheat, într-o anexă gospodărească.

Incendiu la o gospodarie  propagat la furajele din gospodaria invecinata | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.