Respect, Plt. adj. şef Fechete Adrian!

Luni, 23 Septembrie 2019Salaj
Sursa Foto: ISU Salaj

Respect  Plt  adj  sef Fechete Adrian | imaginea 1 Sâmbătă seara, 21 septembrie, a.c., Secţia de Pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Popeni. În urma evenimentului rutier în care a fost implicat un autoturism, au fost rănite trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie).

Accidentul a avut loc lângă casa plutonierului adj. şef Fechete Adrian, paramedic la Garda Ileanda, care a văzut cele întâmplate şi a intervenit prompt, a extras o victimă din autoturism care se afla în stop cardiorespirator şi a iniţiat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajul TIM şi al unui echipaj SMURD.

Datorită manevrelor executate corect şi precoce de către salvatorul sălăjean, funcţiile vitale au revenit şi victima a fost transportată la UPU SMURD Zalău.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.