Incendiu la o gospodărie din municipiul Focșani

Vineri, 04 Octombrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Incendiu la o gospodarie din municipiul Focsani | imaginea 1 Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată pe str. Gheorghe Asachi din municipiul Focșani.

În urma evenimentului au ars: o anexă din lemn cu învelitoare din tablă de circa 15 mp, precum și articole textile și de îmbrăcăminte depozitate în interior.

Incendiul s-a propagat și la locuința învecinată unde au ars: aproximativ 10 mp din acoperișul construit din lemn cu învelitoare din tablă tip Lindab, 20 mp de polistiren, o fereastră PVC cu geam termopan, 10 mp OSB și 10 ml de gard din lemn. Cauza probabilă: autoaprinderea substanțelor solide depozitate necorespunzător.

Incendiu la o gospodarie din municipiul Focsani | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.