Incendiu produs la o hală cu destinația atelier de reparații

Luni, 14 Octombrie 2019Giurgiu
Sursa Foto: ISU Giurgiu

Incendiu produs la o hala cu destinatia atelier de reparatii | imaginea 1 Sâmbătă, 12 octombrie, a.c., în jurul orelor 11.00, ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu produs la o hală cu destinația atelier de reparații, în localitatea Podişor, comuna Bucşani.

La fața locului au fost urgent mobilizate forţe şi mijloace din cadrul a 4 subunităţi din județ, intervenindu-se cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de prima intervenţie si comandă şi o autospecială CBRN, 3 ofițeri și 19 subofițeri.

După sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă la hala în suprafaţă de aproximativ 250 mp. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Intervenţia promptă a pompierilor a împiedicat propagarea incendiului la celelalte imobile aflate în curtea proprietarului (anexa cu destinaţia cameră tehnică, centrala şi cabana de lemn cu profil turistic).

În interiorul halei era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile (anvelope, diferite utilaje, carburant, materiale plastice şi diferite produse chimice, precum şi 3 tuburi de oxigen şi acetilenă, care au fost evacuate după sosirea echipajelor, reducând astfel riscul de explozie).

În jurul orelor 13.00, echipajele s-au retras din dispozitivul de intervenţie, cel mai important fiind faptul că în efectiv complet.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.