Persoană decedată în urma unui incendiu de vegetaţie uscată şi mărăciniş

Duminică, 13 Octombrie 2019Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Persoana decedata in urma unui incendiu de vegetatie uscata si maracinis | imaginea 1 Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au intervenit în după-amiaza zilei de joi, 10 octombrie, a.c., în comuna Bobicești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran, în apropierea curților unor cetățeni.

La sosirea echipajului, incendiul se manifesta la vegetație uscată și mărăciniș, cu flacără și degajări mari de fum.

Proprietara uneia din gospodăriile din zona în care se manifesta incendiul, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

În urma incendiului au ars mărăciniș și vegetație uscată pe aproximativ un hectar.

Pompierii reamintesc cetăţenilor că arderea vegetației uscate este interzisă, singura excepție fiind situația în care dețin un document din care să rezulte faptul că terenul este infestat cu dăunători. În această situație este obligatorie obținerea permisului de lucrul cu focul și asigurarea măsurilor pentru prevenirea propagării focului la culturi agricole, locuințe, căi de comunicații, instalații sau fond forestier.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.