Respect, Plutonier major Marian Covaliu!

Vineri, 04 Octombrie 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

Respect  Plutonier major Marian Covaliu | imaginea 1 Salvator și în timpul liber! Plutonierul major Marian Covaliu, din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, a confirmat, în seara zilei de joi, 3 octombrie, a.c., că este de vocaţie salvator.

Aflat în timpul liber, acasă, în orașul Flămânzi, acesta a fost anunțat de soția sa că, în faţa casei, s-a produs un accident rutier între un camion și un autoturism. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

Subofițerul nu a stat pe gânduri și a mers să ajute victimele. Ajuns în stradă, acesta s-a asigurat că în maşina cuprinsă de flăcări nu erau victime. Conducătorul auto a ieșit singur din autoturism, fiind preluat, ulterior, de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă Botoşani.

Până la sosirea colegilor, plt. maj. Marian Covaliu a intervenit pentru stingerea incendiului, care se manifesta la compartimentul motor.

Respect  Plutonier major Marian Covaliu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.