Bebeluș abia născut, întâmpinat de pompieri!

Marți, 19 Noiembrie 2019Valcea
Sursa Foto: ISU Valcea

Bebelus abia nascut  intampinat de pompieri | imaginea 1 O întâmplare cu final fericit! După ce au parcurs mai mulți kilometri pe jos din cauza zonei greu accesibile, pompierii vâlceni au acordat primul ajutor unei femei care tocmai născuse, precum și bebelușului acesteia.

Evenimentul s-a petrecut joi, 14 noiembrie, a.c., în jurul prânzului, în satul Valea Grădiștei din județul Vâlcea. Ajunși la locul indicat, sub atenta îndrumare a medicului coordonator aflat în dispecerat, paramedicii au pus în aplicare indicațiile transmise și au reușit oprirea sângerării, prin obturarea cordonului ombilical.

După ce au fost stabilizați, atât mama, cât și copilul au fost predați unui echipaj SAJ, ajuns între timp la fața locului, și transportați în siguranță la Compartimentul Primiri Urgențe Horezu și apoi la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Vâlcea, pentru îngrijiri suplimentare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.