Intervenţii multiple ale pompierilor mehedinţeni, la sfârşit de săptămână

Vineri, 08 Noiembrie 2019Mehedinti
Sursa Foto: ISU Mehedinti

Interventii multiple ale pompierilor mehedinteni  la sfarsit de saptamana | imaginea 1 8 persoane salvate, în ultimele trei zile, ca urmare a 5 accidente rutiere produse, 1 incendiu stins şi 28 de persoane cu afecţiuni medicale asistate de paramedicii SMURD.

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, la acest sfârşit de săptămână, 2 - 3 noiembrie, a.c., pentru salvarea a şase persoane, victime ale accidentelor rutiere, ce au avut loc în municipiile Dr. Tr. Severin şi Orşova, dar şi în localitatea Şimian, stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Dr. Tr. Severin, salvarea unui animal, dar şi pentru acordarea primului-ajutor calificat în cazul a 28 de urgenţe medicale.

În cursul zilei de luni, 4 noiembrie, pompierii din cadrul Detaşamentului Orşova au acţionat pentru salvarea a două persoane, victime ale altor două accidente rutiere produse pe DN 6, între localităţile Orşova şi Topleţ.

Dintre cele 8 victime ale acestor 5 accidente rutiere, 3 au fost descarcerate de către pompieri. Toate cele 8 persoane rănite au fost transportate la spital, după ce au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.