Maşină incendiată în urma unui scurt-circuit electric

Luni, 25 Noiembrie 2019Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Masina incendiata in urma unui scurt circuit electric | imaginea 1 Un scurt-circuit electric la compartimentul motor al unui autoturism a condus la izbucnirea unui incendiu, care a cuprins rapid întregul autovehicul. Vineri dimineața, 22 noiembrie, a.c., la ora 10:05, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului izbucnit la un autoturism parcat pe Drumul Careiului (Cartier Micro 16) din municipiul Satu Mare.

Forțele de intervenție au reușit lichidarea rapidă a incendiului și protejarea celorlalte autoturisme parcate în apropiere. În urma evenimentului, autoturismul incendiat a ars în proporție de aproximativ 90%, iar din cauza radiației de temperatură alte două autoturisme au fost ușor deteriorate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.