Noapte plină pentru pompierii focşăneni

Duminică, 24 Noiembrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Noapte plina pentru pompierii focsaneni | imaginea 1 În cursul nopţii de miercuri spre joi, 21 noiembrie, a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit în două misiuni. Prima misiune a fost în jurul orei 00:30, în comuna Milcovul. Un echipaj a acţionat pentru extragerea unui câine căzut într-o fântână, adâncă de aproximativ 10 m. Cu ajutorul echipamentelor de alpiniști, câinele a fost salvat, fiind extras din fântână.

A doua misiune s-a desfășurat în municipiul Focșani, în jurul orei 03:50. Un echipaj a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, la o firmă luminoasă. S-a acționat rapid, incendiul fiind stins în cel mai scurt timp. A ars firma luminoasă și s-au degradat geamurile unei uși cu tâmplărie din aluminiu.

Noapte plina pentru pompierii focsaneni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.