Respect, Plutonier adjutant Marin Vasile!

Vineri, 29 Noiembrie 2019Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Respect  Plutonier adjutant Marin Vasile | imaginea 1 Siguranța semenilor reprezintă o preocupare primordială și constantă a pompierilor militari, atât pe timpul misiunilor, cât și în timpul liber. Pasiunea pentru nobila meserie de salvator, dar și spiritul civic de care dau dovadă pompierii, ori de câte ori au ocazia, l-au făcut pe plt. adj. Marin Vasile, din cadrul Punctului de Lucru Comarnic, să se afle în mijlocul unei situații de urgență, chiar dacă nu se afla la serviciu.

Pompierul prahovean se deplasa pe DN1, iar în dreptul cartierului Frăsinet din localitatea Breaza a observat un fum dens care ieșea de lângă o proprietate. Aflându-se în trafic, în zonă, fără a sta pe gânduri a început deplasarea către locul cu pricina, totodată anunţând şi evenimentul la 112.

În cel mai scurt timp, pompierul a reuşit stingerea incendiului cu mijloace de primă intervenție, mobilizând şi localnicii în această activitate. În urma acestei intervenții, casa proprietarului a fost salvată în întregime, arzând doar o afumătoare care se afla în imediata apropiere a imobilului.

Pentru profesionalismul şi modul exemplar în care a acţionat, plt. adj. Marin Vasile a fost felicitat de către conducerea ISU Prahova, fiind demn de mulțumiri în faţa întregului personal al unității.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.