66 de misiuni la sfârșit de săptămână pentru subunitățile ISU Arad

Vineri, 13 Decembrie 2019Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

66 de misiuni la sfarsit de saptamana pentru subunitatile ISU Arad | imaginea 1 Au fost stinse 6 incendii, modulele SMURD au intervenit pentru acordarea asistenței medicale în 56 de cazuri. Au mai fost executate alte 4 diferite misiuni. Pentru stingerea incendiilor au intervenit subunitățile din Gurahonţ, Birchiş și Detașamentul de Pompieri Arad.

Garda de Intervenție Gurahonț a intervenit în localitatea Tărmure pentru stingerea unui incendiu la un depozit de baloţi de paie, în aer liber. Intervenția a durat aproximativ 5 ore, au ars aproximativ 1000 baloți de paie.

Garda de Intervenție Birchiş a intervenit pentru stingerea unui incendiu de cauciucuri uzate și alte deșeuri lemnoase în localitatea Săvârșin. Incendiul se manifesta pe aproximativ 300 mp, cu posibilitatea de propagare la construcții. A fost stins după aproximativ două ore.

Detașamentul de Pompieri Arad a executat 4 misiuni de stingere, la 3 imobile și la un depozit de fân în aer liber, în localitatea Mănăştur.

Duminica dimineața, 8 decembrie, a.c., 2 echipaje de stingere, un echipaj SMURD și unul descarcerare au intervenit pentru stingerea unui incendiu într-un bloc de locuințe. În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat și violent, cu degajări mari de fum în baie, cu posibilitatea de propagare la întreg apartamentul și la apartamentele învecinate.

La fața locului a fost găsită o persoană, femeie, locatar al apartamentului care prezenta o uşoară intoxicație și atac de panică. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale la faţa locului. Incendiul a fost stins în limitele găsite, fără a se propaga la celelalte camere sau apartamente.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.