94 misiuni de intervenție în weekend

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

94 misiuni de interventie in weekend | imaginea 1 Subunitățile de intervenție ale ISU Arad au executat 94 misiuni de intervenție la sfârșitul săptămânii trecute. Au fost stinse cinci incendii, dintre care unul a avut consecințe grave, întreaga casă fiind distrusă. Incendiul s-a produs în satul Rădeşti, comună Almaș.

Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit cu 3 autospeciale, de la ambele gărzi de intervenție, Sebiș și Gurahonț, deoarece incendiul se manifesta violent, favorizat de materialul de construcție al casei (lemn), și cu posibilitatea foarte mare de propagare la alte construcții.

A fost stins, fiind salvate celelalte construcții din curtea imobilului și cele învecinate.

Echipajele de descarcerare ale Detașamentului Arad și ale Secției Bârzava au intervenit la două accidente rutiere. Din păcate, într-unul din cazuri, victima era decedată în momentul sosirii echipelor de intervenție.

Cele nouă echipaje SMURD, unul de terapie intensiva mobilă și opt echipaje de prim ajutor, au executat 82 misiuni de acordare a asistenței medicale prespitaliceşti.

Au mai fost executate cinci alte tipuri de misiuni, asistenţă persoane, asigurări ale unor evenimente cu public numeros care pot produce situații de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.