A fost salvată la timp!

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

A fost salvata la timp | imaginea 1 Marţi, 17 decembrie, a.c., o femeie din comuna Borăscu a căzut într-o fântână. Un vecin care i-a auzit strigătele disperate de ajutor a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Imediat, la fața locului și-au început deplasarea către locul cu pricina un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Turceni, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.

Chiar dacă nu era foarte frig afară, apa din fântână avea destul de puține grade, iar femeia avea 84 de ani, toate acestea făcând intervenția una contratimp. Primii sosiți la fața locului au fost pompierii din cadrul Secției de Pompieri Turceni. Băieții au experiență, formează o echipă și știu ce au de făcut în astfel de situații.

Asigurat de ceilalți colegi cu ajutorul cordițelor de salvare, unul dintre pompieri a coborât în fântână, a legat femeia de mijloc cu un brâu de salvare, iar aceasta a fost scoasă la timp, conștientă, dar în stare de hipotermie.

A fost preluată de către echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, a fost stabilizată și transportată la Spitalul din Turceni.

Nu se ştie cum a ajuns femeia în această situație dificilă, dar cel mai important este că acum este în afara pericolului și, cu puțin noroc, își va petrece Sărbătorile acasă alături de cei dragi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.