Familie cu 5 copii, rămasă fără acoperiş deasupra capului

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019Galati
Sursa Foto: Facebook ISU Galati

Familie cu 5 copii  ramasa fara acoperis deasupra capului | imaginea 1 Duminică, 22 decembrie, a.c., pompierii gălăţeni au intervenit de dimineaţă la două incendii în județ. Garda de Intervenţie Pechea a intervenit cu două autospeciale de stingere la o gospodărie din localitatea Slobozia Conachi.

Când au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat, la nivelul a 4 camere şi acoperiş. Pompierii au localizat repede incendiul, din păcate însă, flăcările au distrus camerele cu mobilierul aferent, 2 bucătării, o anexă şi 80 mp de acoperiș.

Cauza probabilă a incendiului care a produs această dramă, a fost un scurtcircuit electric la un conductor electric deteriorat, aflat în podul casei. Salvatorii gălățeni sunt alături de familia cu 5 copii, care trece prin clipe grele neavând un acoperiş deasupra capului, şi sprijină efortul domnului Emil Dragomir de a reface căminul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.