Incendiu puternic la o pensiune din localitatea Șimon, Braşov

Luni, 13 Ianuarie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Incendiu puternic la o pensiune din localitatea Simon  Brasov | imaginea 1 Duminică, 12 ianuarie, a.c., pompierii brașoveni au fost anuntați de izbucnirea unui incendiu la o pensiune compusa din parter, 2 etaje şi mansardă din localitatea Șimon. La fața locului s-au deplasat 7 autospeciale cu apă şi spumă (dintre care, 3 autospeciale aparţinând Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgență ale localităţilor Bran şi Cristian), o autoscară, un container multirisc, 2 echipaje SMURD.

Când au ajuns echipajele la faţa locului, incendiul se manifesta cu flăcări violente la acoperiş şi mansarda pensiunii. Incendiul s-a propagat şi s-a dezvoltat foarte repede din cauza cantităţii mari de materiale combustibile, şi două anexe de lângă pensiune au fost cuprinse de flăcări.

Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului în pensiune nu se aflau turiști şi nu s-au înregistrat victime. Au ars: acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, mansarda şi etajul 2 în proporţie de 90% şi etajul 1 şi parterul în proporţie de 20%.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.