Intervenție contracronometru pentru salvarea unei persoane căzute în fântână

Vineri, 31 Ianuarie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Interventie contracronometru pentru salvarea unei persoane cazute in fantana | imaginea 1 În dimineaţa zilei de luni, 27 ianuarie, a.c., în jurul orei 10:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați în satul Merișoru (com. Vârfuri) să intervină pentru salvarea unei persoane, femeie în vârstă de 42 ani, căzute într-o fântână cu diametrul de 0,8 m, la o adâncime de cca. 13 m. Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Pucioasa, cu o autospecială de intervenție și un container pentru dezastre, și cei de la Detașamentul Târgoviște, cu o autospecială pentru descarcerare grea.

Sosiți la locul intervenției, salvatorii au constatat că femeia era inconștientă și hipotermică. Acționând cu promptitudine și profesionalism, pompierii au reușit să scoată victima din fântână, în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp (cca. 10 minute).

Aceasta a fost preluată de un echipaj de ambulanță SAJ care i-a acordat asistență medicală la fața locului, fiind apoi dusă la stadionul din orașul Pucioasa, unde aștepta elicopterul SMURD cu care a fost transportată la un spital din Capitală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.