Intervenţie dificilă pentru căutarea unui bărbat înecat

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Interventie dificila pentru cautarea unui barbat inecat | imaginea 1 Sâmbătă, 18 ianuarie, a.c., ora 05.59, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe Balta Cocorilor din satul Coțofanca, comuna Gurbănești, pentru căutarea a doi bărbați cu vârste de 42, respectiv 47 de ani, despre care existau informații că s-au înecat într-o amenajare piscicolă.

Unul dintre bărbați, cel mai tânăr, în vârstă de 42 de ani, a reușit să iasă singur la mal și a fost preluat în jurul orei 06.25 de către un echipaj al S.A.J. Călărași și transportat la Spitalul din orașul Lehliu Gară, pentru verificări mai amănunțite.

Mai multe echipaje de căutare-salvare din cadrul Secției de Pompieri Lehliu Gară și un echipaj de scafandri din cadrul Unității Speciale de Salvatori a I.S.U. București-Ilfov au căutat două zile trupul celuilalt bărbat cu ajutorul ambarcațiunilor și al echipamentelor specifice.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit și extras din apă în ziua de duminică, în jurul orei 16.30, acesta fiind predat organelor abilitate. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-a pierdut viaţa.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.