O duminică plină pentru ISU "Horea" Mureş

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

O duminica plina pentru ISU  Horea  Mures | imaginea 1 Duminică, 19 ianuarie, a.c., pompierii mureșeni au intervenit la cinci incendii și două accidente rutiere, astfel:

  • În jurul orei 00:40 s-a produs un incendiu la baloți de fân în localitatea Dumbrava. Au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgență Deda și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vătava. Au ars în jur de 100 de baloți de paie.
  • În jurul orei 02:10 s-a produs un incendiu la o casă de locuit în comuna Band. Au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Tg. Mureș. A ars aproximativ 5 mp din planșeul acoperișului.
  • În jurul orei 08:40 s-a produs un incendiu la o casă de locuit în localitatea Solovăstru. Au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Reghin. Casa, de aproximativ 50 mp, a ars în totalitate, iar o familie de șase persoane a rămas fără locuință.
  • În jurul orei 11:00 pompierii militari de la Secția Sărmașu au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier în orașul Sărmașu. Nu au fost victime.
  • În jurul orei 18:45 pompierii militari de la Detașamentul Tg. Mureș au intervenit cu un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță la un accident rutier în localitatea Voiniceni cu două victime încarcerate. În urma accidentului trei victime aveau cod roșu și două victime cod galben. Toate au fost preluate și transportate de către echipajele aflate la fața locului la Unitatea de Primiri Urgențe din Tg. Mureș.
  • În jurul orei 21:10 s-a produs un incendiu la o casă de locuit în localitatea Reghin. Au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Reghin. Au ars o magazie de lemne cu centrala termică și aproximativ 10 mp din acoperișul casei.
  • În jurul orei 22:10 s-a produs un incendiu la o casă de locuit în localitatea Tirimia. Au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Tg. Mureș.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.