Din nou o "noapte de foc" pentru pompierii arădeni

Marți, 25 Februarie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Din nou o  noapte de foc  pentru pompierii aradeni | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit cu 1 ofițer, 10 subofițeri, 2 autospeciale de stingere şi o autospecială SMURD în localitatea Chisindia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreg imobilul, favorizat de observarea târzie, prezenţa în podul casei a materialelor combustibile, și exista riscul ca acesta să se extindă și la alte imobile învecinate.

După aproximativ 3 ore de intervenție, incendiul a fost stins în limitele găsite. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a incendiului: "jar sau scântei" provenite de la un "coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni"

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în dimineața zilei de duminică, 23 februarie, a.c., cu 2 echipaje de stingere, 1 echipaj SMURD, 1 echipaj descarcerare ușoară, 1 ofiţer şi 14 subofițeri, în municipiul Arad pentru stingerea unui incendiu la o anexă cu rol de magazie. Incendiul se manifesta violent, generalizat şi cu posibilitatea de propagare la alte 3 imobile învecinate.

S-a intervenit aproximativ 2 ore, incendiul fiind stins fără a se extinde la alte construcții. Cauza probabilăa fost un "scurt circuit electric la un conector electric care prezenta defecţiuni".

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.