Pompierii prahoveni, întotdeauna în sprijinul cetățenilor!

Marți, 11 Februarie 2020Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pompierii prahoveni  intotdeauna in sprijinul cetatenilor | imaginea 1 În ultimele 24 de ore, rafalele de vânt puternice au cauzat probleme în 9 localități, respectiv Sinaia, Breaza, Măneciu, Cheia, Șotriile, Drajna, Vălenii de Munte, Bertea și Boldești. Pe parcursul zilei de joi, 6 februarie, a.c., militarii au acționat în localitatea Sinaia pentru degajarea a 46 de copaci căzuți pe carosabil și 4 pe locuințe. În Breaza, pompierii au intervenit cu ajutorul drujbelor pentru degajarea a 9 copaci căzuți pe carosabil.

În localitățile Drajna (satul Ogretin), Șotriile și Breaza, 6 acoperișuri de la locuințe și un bloc cu 4 etaje au fost smulse din cazua vântului puternic. Alți 5 copaci au fost îndepărtați de pe carosabil în localitățile Măneciu, Vălenii de Munte, Bertea și Șotriile.

Localitatea Șotriile a fost afectată din cauza codului, unde mai multe acoperișuri au fost smulse de vânt, 2 brazi au afectat două autoturisme, iar alți copaci și stâlpi de electricitate au căzut pe carosabil.

Pompierii au acționat în localitatea prahoveană Șotriile pentru degajarea unor bucăți de de acoperiş smulse de vânt, la şcoala, grădiniţa şi clădirea Primăriei.

Pompierii au intervenit joi dimineață, la Sinaia, cu o șenilată și o autospecială de intervenție, pentru coborârea, de la la Cota 1400, a 5 persoane, dintre care 4 sunt copii cu vârste între 6 și 12 ani, aflați într-o tabără de schi. Pentru a ajunge la hotelul în care erau cazați, pompierii, împreună cu Salvamont Prahova și lucrătorii Ocolului Silvic, au acționat pentru degajarea a peste 30 de copaci care blocau DC 134.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.