Trei incendii în mai puțin de o oră

Sâmbătă, 22 Februarie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Trei incendii in mai putin de o ora | imaginea 1 Pompierii din Truşeşti au fost solicitați, în seara zilei de marţi, 18 februarie, a.c., să intervină pentru stingerea a trei incendii izbucnite, în mai puțin de o oră, pe raza localităților Ionăşeni (comuna Trușești), Socrujeni (comuna Gorbăneşti) şi Strahotin (comuna Dăngeni).

La Ionăşeni și Socrujeni a ars vegetația uscată, în timp ce la Strahotin flăcările au cuprins o locuință.

Prima intervenție a fost la Ionăşeni, unde ardea vegetația uscată de pe cca. 15 ha. Nici bine nu au încheiat intervenția, că au fost solicitați sa intervină pentru stingerea incendiului care a cuprins casa din satul Strahotin. În sprijinul pompierilor din Truşeşti a fost trimis un echipaj de la Garda de Intervenție Ștefănești.

La sosirea forțelor de intervenție la faţa locului, ardeau bunurile dintr-o cameră, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință.

Pentru stingerea incendiului care a cuprins vegetația uscată de pe un câmp situat pe raza comunei Gorbăneşti au intervenit patru pompieri militari din tura liberă și doi pompieri voluntari din comuna Gorbăneşti. Intervenția a fost îngreunată de vegetația înaltă şi terenul accidentat.

Imaginile sunt de la incendiul de la Gorbăneşti care a fost stins de colegii aflaţi în tura liberă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.