Intervenţie la incendiu de locuinţă

Duminică, 01 Martie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Interventie la incendiu de locuinta | imaginea 1 Marţi, 25 februarie, a.c., ora 00.21, două echipaje specializate de stingere din cadrul Gărzii de Intervenţie Budeşti au fost solicitate să acţioneze în comuna Frumuşani, pentru lichidarea unui incendiu produs la acoperişul unei locuinţe proprietate individuală.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără și fum dens la acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, existând risc de extindere a arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Budeşti s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte locuinţe şi bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă salvatorii au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.