Intervenție la incendiu de locuinţă în oraşul Olteniţa

Vineri, 27 Martie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Interventie la incendiu de locuinta in orasul Oltenita | imaginea 1 Luni, 23 martie, a.c., ora 09.19, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Mihai Eminescu, pentru stingerea unui incendiu de locuinţă, proprietate individuală. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu degajare de fum dens la nivelul bucătăriei locuinţei, al podului şi acoperişului casei, existând risc de extindere a arderii şi la alte bunuri materiale aflata în imediata apropiere.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa s-au deplasat rapid la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 20 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit produs la nivelul unui conductor electric defect, care alimenta un aparat electrocasnic (cuptor cu microunde). Pompierii militari din Olteniţa au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 6.000 de lei.

Interventie la incendiu de locuinta in orasul Oltenita | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.