Surprins de un incendiu puternic care i-a cuprins locuința

Duminică, 01 Martie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Surprins de un incendiu puternic care i a cuprins locuinta | imaginea 1 Un bărbat a ajuns la spital, cu arsuri de gradul doi pe circa 40 la sută din suprafața corpului, după ce a fost surprins de un incendiu puternic care i-a cuprins locuința. Evenimentul s-a produs în comuna Șerbănești, sat Șerbăneștii de Sus, iar pentru stingerea incendiului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor, locuința ardea generalizat.

Proprietarul locuinței, în vârstă de 67 de ani, a fost surprins de incendiu în interiorul casei și a suferit arsuri de gradul doi pe aproximativ 40 la sută din suprafața corpului. Pacientul a fost transportat, conștient, la UPU Slatina.

În urma incendiului au ars acoperișul casei pe circa 70 de metri pătrați, tavanele și bunurile din trei camere de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.