Casă cuprinsă de flăcări în localitatea Șimon, Braşov

Luni, 27 Aprilie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Casa cuprinsa de flacari in localitatea Simon  Brasov | imaginea 1 În dimineaţa zilei de vineri, 24 aprilie, a.c., în jurul orei 04.00, un apel la numărul 112 anunța izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Șimon. La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă și spumă (2 autospeciale aparținând Sectiei de Pompieri Zărnești, o autospecială de la SVSU Moieciu şi o altă autospecială de la SVSU Bran).

Incendiul se manifesta generalizat, la întreaga construcție de tip parter+mansardă, când au ajuns echipajele la fața locului. Casa era contruită din lemn, astfel încât incendiul s-a dezvoltat și s-a propagat cu repeziciune. S-a intervenit pentru stingerea incendiului, iar alimentarea autospecialeleor cu apă s-a făcut de la distanță de aproximativ 4 km.

Persoanele care se aflau în casă s-au autoevacuat şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime. Casa a ars aproape în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.