Incendiu generalizat la acoperişul unei locuinţe şi anexele acesteia

Luni, 27 Aprilie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu generalizat la acoperisul unei locuinte si anexele acesteia | imaginea 1 Pompieri vrânceni din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au fost solicitați în dimineaţa zilei de joi, 23 aprilie, a.c., în jurul orei 04:40, să intervină pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Gugeşti.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au acţionat, în cooperare cu SVSU Gugeşti, pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului, care se manifesta generalizat la acoperişul unei locuinţe şi anexele acesteia, cuprinzând o suprafaţă de circa 300 mp.

În timpul intervenţiei, pentru a reduce pagubele, pompierii au evacuat toate bunurile de la parterul locuinţei. După 3 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. În urma evenimentului, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric, au ars: mansarda construită din plăci OSB şi acoperişul mansardei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, în suprafaţă de circa 300 mp, precum şi anexe construite din lemn cu învelitoare din tablă, în suprafaţă de 60 mp.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.