Incendiu la acoperişul unei case, generat de un coş de fum necorespunzător

Sâmbătă, 25 Aprilie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Incendiu la acoperisul unei case  generat de un cos de fum necorespunzator | imaginea 1 Duminică, 19 aprilie, a.c., salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani şi al Gărzii de Intervenție Truşeşti au acţionat pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de pe raza satului Tocileni, comuna Stăuceni.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-au deplasat la faţa locului trei echipaje, cu trei autospeciale cu apă și spumă, iar zece pompieri militari au intervenit mai bine de o oră și jumătate.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp și tavanul camerelor de la mansardă. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 100.000 lei. Au fost salvate și protejate bunuri materiale în valoare de cca. 500.000. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.