Incendiu pe casa scării unui bloc din municipiul Călărași

Marți, 21 Aprilie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Incendiu pe casa scarii unui bloc din municipiul Calarasi | imaginea 1 Un incendiu izbucnit duminică, 19 aprilie, a.c., pe casa scării imobilului D 21, etaj 2, strada Crișana din municipiul Călărași a fost lichidat rapid de pompierii militari călărășeni.

Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara de 42 de metri, autospeciala CBRN și ambulanța SMURD. Au fost prezente de asemenea la această intervenție forțe și mijloace ale Serviciului Județean de Ambulanță Călărași, ale Inspectoratului Județean de Jandarmi și ale Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, cât și reprezentanți ai operatorilor de gaze și electricitate.

S-au evacuat oamenii de pe această scară de bloc, iar câțiva dintre locatari au primit oxigen din partea paramedicilor SMURD. Cei mai mulți dintre locatari au suferit atac de panică. S-au speriat! Din fericire, toți sunt în afara oricărui pericol. Cauza de incendiu este în curs de cercetare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.