Intervenție la incendiu de locuinţă în municipiul Călăraşi

Marți, 21 Aprilie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Interventie la incendiu de locuinta in municipiul Calarasi | imaginea 1 Joi, 16 aprilie, a.c., ora 10.03, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Călăraşi au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Viitor, pentru stingerea unui incendiu de locuinţă, proprietate individuală.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu degajare de fum dens la nivelul bucătăriei locuinţei, al podului şi acoperişului casei, existând risc de extindere a arderii şi la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi s-au deplasat rapid la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 50 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, care prezenta deteriorări şi nu era protejat termic faţă de materialele combustibile.

Pompierii militari din Călăraşi au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.