Tânăr de 17 ani, înecat în zona "Plaja Tineretului", Călăraşi

Vineri, 22 Mai 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Tanar de 17 ani  inecat in zona  Plaja Tineretului   Calarasi | imaginea 1 Echipaje specializate de căutare - salvare ale pompierilor călărășeni, împreună cu un echipaj de scafandri de la I.S.U. "Dobrogea" al județului Constanța, au întreprins misiuni de căutare, în perioada 16 - 20 mai a.c., pe brațul Borcea, pentru găsirea trupului unui tânăr în vârstă de 17 ani, care s-a înecat în ziua de 16 mai, în jurul orei 16.45, în zona "Plaja Tineretului".

S-a intervenit în fiecare dintre aceste zile cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare.

Joi, 20 mai a.c., în jurul orei 9.15, trupul tânărului înecat a fost găsit, plutind la suprafaţa apei, în dreptul unei terase din Parcul Mare din municipiul Călăraşi. Pompierii militari au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care tânărul în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat în apa braţului Borcea.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.