Două persoane aflate într-o căruţă, salvate din râul Siret

Miercuri, 17 Iunie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Doua persoane aflate intr o caruta  salvate din raul Siret | imaginea 1 Pompierii botoșăneni au fost solicitați joi, 11 iunie a.c., puțin după ora 10.00, să intervină pentru a salva două persoane, tată și fiu, de 37, respectiv 14 ani, care erau în pericol de înec după ce au încercat sa traverseze râul Siret, cu căruţa, din Corni, la Stamate.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, cu accesorii specifice, o ambulanţă SMURD, dar și un utilaj al unui operator economic din zonă, care deține o balastieră.

La sosirea forțelor de intervenție la faţa locului, cele două persoane erau pe o piatră în mijlocul apei. Cu ajutorul buldoexcavatorului, cei doi au fost aduși la mal, fiind în afara oricărui pericol. Aceștia au refuzat îngrijiri medicale la faţa locului. Ulterior, s-a intervenit pentru salvarea calului și scoaterea atelajului.

Doua persoane aflate intr o caruta  salvate din raul Siret | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.