Ieduţ salvat de pe acoperişul castelului Kornis

Luni, 08 Iunie 2020Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Iedut salvat de pe acoperisul castelului Kornis | imaginea 1 Vremea mai blândă de marţi, 2 iunie a.c., l-a ademenit pe un ieduț, zglobiu și curios din fire, să se urce pe acoperișul uneia dintre clădirile ”castelului cu inorogi” din localitatea Mănăstirea.

Țiglele instabile și înălțimea foarte mare la care a ajuns l-au determinat pe micuț să strige cât îl țineau puterile, în speranța că cineva îi va veni în ajutor. Proprietarii au reușit să-l găsească în cele din urmă și, când au văzut că nu au cum să-l coboare de pe clădirea înaltă de peste 10 metri, cu acoperișul deteriorat de trecerea anilor, au solicitat sprijinul pompierilor dejeni.

Militarii, inimoși din fire, alertați pentru această situație, s-au pus imediat pe treabă și au găsit o soluție pentru a-l aduce jos în siguranță. Intervenția a fost una plină de emoții, atât pentru salvatori, cât și pentru ieduț și proprietarii lui.

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, astfel încât iedul a revenit în grija proprietarilor și probabil că nu se va mai încumeta să caute experiențe precum cea din acea seară.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.