Incendiu la anexele dintr-o gospodărie, soldat cu importante pagube materiale

Vineri, 05 Iunie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incendiu la anexele dintr o gospodarie  soldat cu importante pagube materiale | imaginea 1 Anexele dintr-o gospodărie din localitatea Novaci au fost cuprinse de flăcări, în noaptea de marţi spre miercuri, 3 iunie a.c., și s-au extins la magazia de lemne a unui vecin. Incendiul s-a produs în jurul orei 03:30, iar pentru stingerea acestuia au acționat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și ai Punctului de Lucru Călugăreni, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

După aproape trei ore, incendiul a fost stins, lăsând în urmă importante pagube materiale. La finalul intervenției, cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul. Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii giurgiuveni vă recomandă să respectați următoarele măsuri:

  • verificaţi instalaţia electrică;
  • nu suprasolicitaţi o priză;
  • nu faceți improvizații la instalația electrică;
  • folosiţi aparatele electrice şi electrocasnice conform manualului de instrucţiuni.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.