Misiune riscantă la un incendiu de casă din Negreşti Oaş

Luni, 08 Iunie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Misiune riscanta la un incendiu de casa din Negresti Oas | imaginea 1 Vineri seara, 5 iunie a.c., la ora 22:03, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din Negrești Oaș. La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 11 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș.

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la podul imobilului și la o încăpere. Misiunea salvatorilor de a lichida incendiul a fost foarte riscantă, deoarece în interiorul unei încăperi se afla o butelie GPL, care putea provoca în orice moment o explozie.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, cele doua persoane (cu vârste cuprinse între 70 și 72 de ani) surprinse de incendiu au reușit să se evacueze la timp.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un aparat electrocasnic (frigider) care funcționa defectuos.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars în întregime: mobilierul, aparatură electrocasnică și utilaje aflate în interiorul încăperii.

Misiune riscanta la un incendiu de casa din Negresti Oas | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.