Pompieri călărăşeni şi un echipaj de scafandri, în căutarea unui bărbat înecat

Sâmbătă, 13 Iunie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pompieri calaraseni si un echipaj de scafandri  in cautarea unui barbat inecat | imaginea 1 În dimineaţa zilei de marţi, 9 iunie a.c., în jurul orei 10.05, s-a primit solicitarea pentru căutarea trupului neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Călărași.

Echipaje specializate de căutare - salvare ale pompierilor călărășeni, împreună cu un echipaj de scafandri de la Detașamentul Special de Salvatori din cadrul I.S.U. "Dealu Spirii" al municipiului București, au întreprins misiuni de căutare la Gura Borcei, în zona Hidrohalta, pentru găsirea trupului barbatului înecat în acea dimineață, în jurul orei 10.00.

S-a intervenit cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare ale scafandrilor. Pompierii militari au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana în vârstă de 71 de ani şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.